Tjänster

Vad vi kan hjälpa dig med

Vi finns här, om du vill ha hjälp med oss som bollplank, eller vill att vi gör vissa delar i ditt projekt, eller om du vill att vi fixar rubb och stubb.

Webb

Vi bygger hemsidor i WordPress, ofta med Divi som tema, så att du själv enkelt kan underhålla sidan. Annars gör vi det åt dig. Vi har även egna servrar och kompetens för programmering och krångligare saker finns i huset.

När det gäller hemsidor gör vi allt från kampanjsajter till kompletta sidor. För att bygga webbutiker använder vi oftast WooCommerce, som är det vanligaste verktyget.

Till vänster hittar du några exempel på hemsidor och webbutiker vi har jobbat med. Flera av dem jobbar vi med löpande.

Design

Skivomslag, webbdesign, mockups, visitkort, affischer, skyltar, klädtryck, annonser, banners och mycket annat gör vi löpande. Ibland blir det även filmstjärnor, tavlor och illustrationer. Superkul när vi får vara kreativa ihop med kunder!

Vi har Adobe Creative Suite och är väl bekanta med Photoshop, InDesign och Illustrator.

Här ser du några exempel på design som jag har jobbat med.

Ljudproduktion

Spela in en podd eller ljudbok hos oss! Om du behöver hjälp att redigera, så fixar vi det också. Dessutom jobbar vi med musik från ax till limpa. I vårt nätverk kan du även få hjälp med allt från inspelning med inhyrda musiker till mastering och distribution.

Fullskaliga musikproduktioner – från låtskriveri till CD-produktion och digital distribution (Spotify, iTunes/Apple Music, etc.).

Ljudeffekter, jinglar, film-, reklam- och specialmusik. Från pop till metal, från akustiskt till elektroniskt.

Här ser du några projekt vi har jobbat med.

Filmproduktion

Vi ska inte ta i så vi spricker och kalla oss filmproducenter, men vi jobbar gärna med film. Enklare klipp av tv-program med vinjetter och jinglar gör vi idag. Dessutom har vi börjat nosa på redigering av musikvideos och lyricvideos. Ett intresse som spirar och som vi gärna utvecklar ihop med fler kreatörer!

Kunder

Ett urval fina kunder

Ser fram emot din logga nedan! Så länge visar vi upp några av de kunder vi har jobbat med hittills. Flera av dem jobbar vi med löpande, vilket vi är glada för!

Citat och rekommendationer

Här finns några utvalda citat från några av alla de människor som jag har jobbat med genom åren, i vilt spridda branscher.

”Allt samarbete som jag någonsin har haft med Jonatan, oavsett vad det har rört sig om, har varit mycket positiva upplevelser. Det har alltid varit 100%-ig leverans, professionalitet och gott humör rakt igenom.”

Peo Thyrén

(NoIcE, artist, entreprenör)

”Jonatan är extremt serviceminded och proffsig på alla sätt. Älskar att han alltid ser det ur kundens synvinkel och inga frågor känns för dumma att ställa. Han är väldigt snabb och gör allt med bravur. ”

Maria Larsson

(2MakeSense, ägare)

”Jonatan är proffsig, serviceminded och initiativrik. Genom Jono Media får man en helhetslösning inom web och sociala medier.”

Sarika Liljegren

(KBT Eskilstuna, terapeut)

Ska vi jobba ihop?

Oavsett så är du hjärtligt välkommen att skicka ett förutsättningslöst mail med dina tankar, så kanske vi kan hitta något som vi kan jobba tillsammans med. Inga frågor är för dumma och om vi inte kan hjälpa er, kanske vi har kompisar i vårt nätverk som kan!