Inspirerande att göra hemsida åt den musikaliskt rikt begåvade Robin Ahnlund, som jag lärde känna när våra vägar korsades i metalcorebandet Safemode.

Då turnérade vi runt i Latinamerika och Europa som gitarrister. Nu spelar vi i olika konstellationer på varsitt håll. Trots detta har vi ändå haft mycket med varandra att göra, även efter tiden som bandbröder.

Robin ville skala ner hemsidan till en stilren, kärnfull och lättöverskådlig sida. Hur tycker du vi lyckades? Kika gärna in här!

Robin har sina rötter som gitarrist och låtskrivare, bland annat i rockbandet Safemode, som under hans tid i bandet bland annat gjorde två turnéer i Sydamerika och flertalet Europaturnéer. De vann SM i Rockkarusellen och Red Bull Bedroom Jam’s Competition och släppte två kritikerrosade fullängdsalbum.

Med i snitt 60 spelningar per år frontade han coverbandet Stardust som sångare och gitarrist i fyra år.

Han har ett långt och tätt samarbete med komikern och sångaren Daniel Norberg och hans bror Emil Norberg i ryggen. Åt dem har Robin bland annat producerat musiken till deras SVT-serie Norbergs Tv-tablå. Dessutom har han gjort all bakgrundsmusik från grunden i Melodifestivalparodierna 2018 – bland Sveriges mest visade klipp. De gästade även Kalle Moraeus i TV. Detta och mycket annat.

Robin är även aktiv med bandet Innerstan tillsammans med Linus Josefsson och Alexander Johnsson. Ett framgångsrikt, svenskt popband, där han mixar, producerar och sjunger.

Han har även samarbetat med Joakim Lundell och rockabillybandet Sold’s Finest.

Dessutom producerade och skrev han låtar en tid åt det stora musikföretaget Epidemic Sounds.